Sesja szuka gracza, gracz szuka sesji.
2Szukam dowolnej sesji, gdzie mógłbym zacząć przygodę, a najlepiej byłby osobny wątek typu MG - Gracz. Coś w stylu sesji solowej. To by było dla mnie najlepsze wyjście.
I am a Gamer. Not, because i don't have a life. But because i choose to have Many.
GG 53887240
GG 53887240
3A rozważyłeś propozycje o których Ci pisałem? Moim zdaniem to był dobry pomysł do wkręcenia się w fabułę. W dodatku z całkiem niezłym zaczepieniem w globalkę.
Tu raczej nie dostaniesz sesji gracz-MG. MG spełniają rolę pomocniczą lub prowadzą sesje wieloosobowe (też w ograniczonym zakresie -stawiamy na samodzielność graczy)
Możesz za to napisać sesję 1:1 z innym graczem (pod nadzorem MG).
Tu raczej nie dostaniesz sesji gracz-MG. MG spełniają rolę pomocniczą lub prowadzą sesje wieloosobowe (też w ograniczonym zakresie -stawiamy na samodzielność graczy)
Możesz za to napisać sesję 1:1 z innym graczem (pod nadzorem MG).
4Szukam kogoś do wspólnego wątku. Albo chętnie się przyłącze do już istniejącego.
5Zahacz Tori na priv, może razem coś wyrzeźbicie ? ;) W końcu jest Was już dwójka poszukujących. Lada moment będziemy w szpitalu na Cytadeli więc można będzie spleść jakoś historie, jeśli będzie podstawa
6Jeśli ktoś chce dołączyć do mojej nieogarniętej nastolatki na Cytadeli, proszę o PW. Wymyślimy razem jakiś motyw przewodni :)
7Ok ja się piszę, do sesji na cytadeli. Mogę porobić za niańkę.
9To ja również dołączę do sesji na Cytadeli
I am a Gamer. Not, because i don't have a life. But because i choose to have Many.
GG 53887240
GG 53887240
11Ktoś coś na cytadeli chce porobić? Iść na jedzenie, na koncert, czy jakieś inne fantastyczne, wielkomiejskie aktywności?
Ten wielki, zły wilk, szeryf miasta, wyrzutek, którym straszy się dzieci.
12UWAGA UWAGA !!!
Lada moment, prawdopodobnie w ten weekend, odpalimy wątek na Omedze, w którym Kat poszukuje swojego zaginionego brata Aleksa, przetrzymywanego przez gang Zorgo w dystrykcie Uchem.
Każdy, kto ma pomysł, jak zaistnieć w tym wątku i chce w nim wziąć udział jest mile widziany!
Wszystkich uczestników obowiązują odpisy raz dziennie. Jeśli ktoś nie może z różnych względów w którymś dniu zrobić odpisu, daje znać i albo omijamy jego kolejkę, albo - jeśli jest konieczność interakcji z postacią - ogrywa go MG.
Dawajcie znać, nawet jeśli macie aktywne wątki, a chcecie wziąć w nowej przygodzie. Postaramy się coś wymyślić (np. poprzedni wątek traktować jako retro).
Lada moment, prawdopodobnie w ten weekend, odpalimy wątek na Omedze, w którym Kat poszukuje swojego zaginionego brata Aleksa, przetrzymywanego przez gang Zorgo w dystrykcie Uchem.
Każdy, kto ma pomysł, jak zaistnieć w tym wątku i chce w nim wziąć udział jest mile widziany!
Wszystkich uczestników obowiązują odpisy raz dziennie. Jeśli ktoś nie może z różnych względów w którymś dniu zrobić odpisu, daje znać i albo omijamy jego kolejkę, albo - jeśli jest konieczność interakcji z postacią - ogrywa go MG.
Dawajcie znać, nawet jeśli macie aktywne wątki, a chcecie wziąć w nowej przygodzie. Postaramy się coś wymyślić (np. poprzedni wątek traktować jako retro).
14Super :)
Oczywiście, jeśli wątek będzie już trwał, a ktoś będzie się chciał dołączyć w trakcie, to też jest jak najbardziej do dogrania,
Oczywiście, jeśli wątek będzie już trwał, a ktoś będzie się chciał dołączyć w trakcie, to też jest jak najbardziej do dogrania,